Ons team

HR2Grow is in 2019 opgericht door Anneke Gimbel en Willemijn de Witt. Samen een eigen bedrijf starten was een lang gekoesterde wens. Na met veel plezier te hebben samengewerkt in het HR team van VNU Media weten we dat we het goed samen kunnen vinden en elkaar aanvullen en versterken. Willemijn als de snelle denker, Anneke als de gedreven structureerder. Beiden met een goed gevoel voor zaken en mensen.

Ons team

Anneke Gimbel

Hi, ik ben Anneke Gimbel en HR is mijn vak! In mijn loopbaan is HR de rode draad in verschillende varianten en heb ik gewerkt als recruiter, management development adviseur, HR-adviseur en -manager. Binnen de accountancy, media, verzekeringen en de laatste jaren in een not-for-profit organisatie.

In mijn huidige baan ben ik HR manager bij GS1, een organisatie van 70 medewerkers in Amstelveen. Ik ben verantwoordelijk voor HR in de breedste zin des woords: van werving tot arbeidsvoorwaarden, tot cultuur, medezeggenschap, opleidingen en vitaliteit. Dit doe ik parttime, want…

Om nog meer afwisseling in mijn werk te houden ben ik ook als HR freelancer werkzaam en nu dus verbonden aan HR2Grow. In de afgelopen jaren heb ik een divers aantal opdrachten gehad, vaak met als focus het ontwikkelen van een functie- en salarishuis en het sparren met opdrachtgevers over het inzetten van HR tools. 

HR blijft voor mij een fantastisch vak! Ik vind het motiverend bij te dragen aan een organisatie door bijvoorbeeld het stimuleren van betere samenwerking, het ontwikkelen van mensen en fair en duidelijk belonen. 

Ons team

Willemijn de Witt

Ik ben Willemijn de Witt, ik ben allrounder in het HR vak en opgeleid als bedrijfskundige. Ik heb mijn HR ervaring opgedaan in verschillende soorten bedrijven, zowel profit als non profit, zowel groot als klein.

Ik vind HR heel boeiend. Er gebeurt veel in het HR vak door technologische ontwikkelingen en nieuwe visies op hoe je je het beste kunt organiseren. Dat vind ik razend interessant. Waarbij ik altijd kritisch blijf of iets past bij een bedrijf en het niet te ingewikkeld wordt. 

Het allerliefst help ik ondernemers en leidinggevenden hun doelen te bereiken en hun eigen stijl van leidinggeven te ontdekken. Daarbij ben ik niet bang me kritisch op te stellen. Verder vind ik humor en relativeren in mijn werk heel belangrijk.

Begin 2020 werd ChannelEngine, een zeer snel en internationaal groeiende SaaS scale-up, mijn klant. Al snel werd me duidelijk dat ik voorlopig al mijn tijd en energie aan dit grote en unieke groeiavontuur wil besteden en ben ik bij ChannelEngine in dienst getreden. Vooral vanwege de bevlogen, innovatieve en leuke collega’s met wie ik bij ChannelEngine mag samenwerken. Als Head of People bouw ik samen met het People Team aan de beste Employee Journey. Op de achtergrond sparren Anneke en ik vaak en denk ik mee over HR2Grow opdrachten.