Samenwerking

Samenwerking

Mensen zijn verschillend en gedragen zich vaak anders dan je verwacht of dan je wil. Ook perfect samengestelde teams kunnen vast komen te zitten in een gemeenschappelijk patroon dat niet prettig werkt. Het doorgronden van dit soort patronen is cruciaal voor wie sturing geeft aan teams.

HR2Grow gebruikt graag de test RealDrives om met elkaar in gesprek te gaan over samenwerking.
Met RealDrives kun je de drijfveren van mensen en teams meten: waar zit de energie, wat is de beste manier van aansturing en wat zijn blinde vlekken. Bij individuele drijfveerprofielen zie je hoe mensen in elkaar steken, hoe zij hun gedrag aanpassen aan hun omgeving en welk oordeel of gevoel ze over hun omgeving hebben. De verschillen tussen mensen worden hierdoor concreet benoembaar en daarmee hanteerbaar.

Het bespreken van de verschillende drijfveerprofielen, verwachtingen en gedragingen in team- of in een individuele sessie kan heel verhelderend zijn.

Voor wie? 

Voor managers, medewerkers, teams, MT’s die meer inzicht in zichzelf en hun omgeving/collega’s/organisatie willen krijgen.

Deliverables

  • Een individueel drijfveren profiel met een individueel coachingsgesprek
  • Een team en/of organisatieprofiel van drijfveren met een teamgesprek waarin verschillende drijfveren, profielen en bijbehorende gedragspatronen gedeeld worden
  • Tips hoe om te gaan met alle verschillen

Het resultaat

  • Inzicht in je eigen drijfveren en gedrag
  • Meer onderling begrip en inzicht in elkaars drijfveren en gedrag
  • Inzicht in valkuilen en en blinde vlekken van jezelf, je afdeling en bedrijf
  • Een gemeenschappelijke “taal” waardoor verschillen makkelijker benoembaar worden

Prijs:
€ 150,- per individuele test       
€ 85,- per individuele sessie van een uur
€ 250,- per teamsessie van 3 uur

Prijs is excl. 21% BTW